HRNIEC SMALT + POKRIEVKA DEKOR ČIČMANY 23CM/8L

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
20,99
Bez DPH 17,49

HRNIEC SMALT + POKRIEVKA  DEKOR ČIČMANY 23CM/8L

smaltovaný hrniec s pokrievkou, zdobený jedinečným čičmianskym vzorom a zároveň podporujúci zachovanie tradičných hodnôt obce Čičmany:

"Objavte náš dizajnový smaltovaný hrniec s pokrievkou, ktorý vás okúzli svojím jedinečným čičmianskym vzorom. Tento hrniec je vyrobený z kvalitného smaltu, čo ho robí najvhodnejším materiálom pre zdravé a chutné varenie. Navyše, každou jeho kúpou podporujete zachovanie tradičných hodnôt obce Čičmany.

Tento nadčasový hrniec je inšpirovaný tradičnými ľudovými motívmi, čo mu dodáva autentický a štýlový vzhľad. Jeho farba, modrá s bielym vzorom, spolu s dlhotrvajúcou stálosťou farby a lesku, zaručuje, že hrniec bude pôsobiť atraktívne aj po mnohých použitiach.

Pokrievka a hrniec sú vybavené praktickými rukoväťami, ktoré umožňujú pohodlné uchopenie a manipuláciu. Hrniec je vhodný na všetky typy sporákov, vrátane indukčných, čo z neho robí všestranný kuchynský nástroj.

Okrem toho je tento hrniec vhodný aj do umývačky riadu, avšak odporúčame umývať ho radšej ručne, aby sa zachovala jeho najvyššia kvalita. Je dôležité si tiež zapamätať, že prázdny hrniec nikdy nesmie byť umiestňovaný na zapnutý zdroj tepla.

S objemom 8 litrov a priemerom 23 cm ponúka tento hrniec dostatok miesta na prípravu veľkého množstva jedla. Môžete ho použiť na varenie polievok, omáčok, jedál na viac ľudí a ďalšie.

Po - PIA 08:00 - 18:00