ORION HRNIEC GRANDE 4L + SKLENENÁ POKRIEVKA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
32,99
Bez DPH 27,49

ORION HRNIEC GRANDE 4L + SKLENENÁ POKRIEVKA

Hrniec GRANDE s objemom 4 litrov a sklenenou pokrievkou je spoľahlivým pomocníkom v kuchyni, ktorý vám umožní variť, smažiť, dusiť, opekať a zapekať jedlá s minimálnym použitím tuku. Jeho masívna konštrukcia a kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT zabezpečujú, že pripravované jedlá sa neprilepia k povrchu hrnca a pokrm sa nepripeká.

Pokrievka je vybavená otvorom pre únik prebytočnej pary, čo pomáha regulovať tlak vo vnútri hrnca a zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla. Hrniec je vhodný pre všetky typy sporákov vrátane indukčných a tiež pre použitie v rúre s maximálnou teplotou do 200 °C.

Hrnček GRANDE je vyrobený z hliníka s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a disponuje profilovaným dnom, ktoré zabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla. Okrem toho je vybavený sklenenou pokrievkou a užitočnými rukoväťami na ľahké manipulovanie.

Odporúčame použitie kuchynskej chňapky a dodržiavanie správnej veľkosti plameňa pri používaní na plynových sporákoch. Pri elektrických, sklokeramických a indukčných varičoch je nutné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť platničky. Po použití je možné hrniec ľahko umyť v umývačke na riad. Tento praktický a všestranný hrniec GRANDE je ideálnym doplnkom pre každú domácnosť a uľahčí prípravu vašich obľúbených jedál.

Po - PIA 08:00 - 18:00