BANQUET HRNČEK DVOJSTENNÝ SKLO DOBLO 500ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

BANQUET HRNČEK DVOJSTENNÝ SKLO DOBLO 500ML

BANQUET Pohár dvojstenný DOBLO 500 ml - Pre dokonalý zážitok s nápojmi

Ak hľadáte spôsob, ako si užiť svoje obľúbené nápoje bez toho, aby sa vám rýchlo ochladili alebo ohriali, BANQUET Pohár dvojstenný DOBLO je pre vás ideálnou voľbou. S objemom 500 ml a dvojstenným dizajnom vám poskytuje perfektnú izoláciu a udržiava teplotu nápojov, či už sú studené alebo teplé.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Dvojstenný dizajn: Pohár je vyrobený s dvojstenným prevedením, čo znamená, že medzi dvoma stenami pohára je vzduchová medzera. Tento dizajn zabezpečuje lepšiu izoláciu, vďaka čomu sa studené nápoje dlhšie ochladzujú a teplé nápoje dlhšie udržiavajú horúce.
  • Všestranné použitie: Tento pohár je vhodný pre podávanie rôznych druhov nápojov, či už ide o studené limonády, džúsy, alebo horúce kávy, čaje a kakao. Je ideálny pre každodenné použitie, oslavy alebo relaxačné chvíle.
  • Objem 500 ml: S objemom 500 ml poskytuje dostatok miesta pre väčšie množstvo nápoja, čo znamená, že sa nebudete musieť často obnovovať.
  • Vhodný pre teplé aj studené nápoje: Bez ohľadu na to, či si doprajete osviežujúci nápoj v horúcom letnom dni alebo sa zahrejete horúcim čajom v chladnejších mesiacoch, tento pohár vám poskytne optimálnu teplotu.

BANQUET Pohár dvojstenný DOBLO 500 ml vám umožní vychutnávať si nápoje presne tak, ako si želáte - či už sú teplé alebo studené. Objednajte si ho ešte dnes a získajte skvelý spoločník pre vaše nápojové chvíle.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00