Novinka
HORKÁ SOĽ S BORAXOM 1KG

HORKÁ SOĽ S BORAXOM 1KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

HORKÁ SOĽ S BORAXOM 1KG

Horká soľ s BORAXOM 1kg FORESTINA 12/k je hnojivo, ktoré obsahuje bor a horčík, určené na boj proti žltnutiu listov a poškodeniu plodov spôsobených nedostatkom týchto dôležitých prvkov. Tu sú niektoré charakteristiky a spôsob použitia tohto hnojiva:

Zloženie: Obsahuje 15% hojnosti horkého soľnateľného horčíka (Mg), 11% síry (S) a 0,9% boru vo forme tetraboritanu disodného.

Účel: Odporúča sa používať na odstránenie nedostatočnej výživy plodín a stromov bórom a horčíkom. Nedostatok bóru môže spôsobiť rôzne problémy, ako napríklad srdiečkovú hnilobu u repy alebo poškodenie buliev zeleru.

Vhodné plodiny: Je vhodné pre zeleninu vrátane rýchlo rastúcej zeleniny, ovocné stromy a kríky, chmeľ, vínnu révu a okrasné ihličnaté stromy.

Spôsob aplikácie: Môže byť aplikované buď rozhodením alebo aplikáciou na list. Pri rozhodení sa aplikuje v dávke 10 - 15 g na 1 m2 a potom sa zapracuje do pôdy. Ideálny čas aplikácie je skoro na jar alebo na jeseň, keď sú teploty ešte nad nulou. Pri aplikácii na list sa použije 25 g na 1 liter vody.

Celkovo je Horká soľ s BORAXOM 1kg FORESTINA 12/k užitočným hnojivom, ktoré môže pomôcť rastlinám získať potrebné živiny a zabrániť nedostatkom bóru a horčíka, čo môže viesť k lepšiemu zdraviu a výnosom plodín.

Po - PIA 08:00 - 18:00