HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN SENSITIVE SCULP 540ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,99
Bez DPH 5,83

HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN  SENSITIVE SCULP 540ML

Head & Shoulders Sensitive Scalp je navrhnutý špeciálne pre citlivú pokožku hlavy. Tento produkt prináša komplexnú starostlivosť o vaše vlasy a pokožku hlavy a má niekoľko kľúčových vlastností:

  • Až 72 hodín ochrany: Head & Shoulders Sensitive Scalp poskytuje dlhotrvajúcu ochranu proti lupinám, suchosti a svědění pokožky hlavy. Vďaka tomu si môžete vychutnať osviežujúci a zdravý pocit po dlhú dobu.
  • Zameranie na základnú príčinu lupiny: Tento šampón cieľí na hlavnú príčinu vzniku lupiny, čo znamená, že pomáha obmedziť tvorbu lupiny u vlasov až o 100 % pri pravidelnom používaní. Toto tvrdenie bolo klinicky overene.
  • Vhodný pre citlivú pokožku: Produkt je vyvinutý s ohľadom na citlivú pokožku hlavy, takže je šetrný a neprivádza nepríjemné svedčenie ani podráždenie.

Ak hľadáte šampón, ktorý vám pomôže bojovať proti lupinám a zároveň poskytnete starostlivosť o citlivú pokožku hlavy, Head & Shoulders Sensitive Scalp môže byť pre vás ideálnou voľbou. S jeho pravidelným používaním môžete dosiahnuť zdravšie vyzerajúce vlasy a pohodlnú pokožku hlavy.

Po - PIA 08:00 - 18:00