HARMONY VRECKOVKY KRABIČKA 2VR. 100KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,95
Bez DPH 0,79

HARMONY VRECKOVKY KRABIČKA 2VR. 100KS

kHarmony vreckovky 2vrstvové ponúka 100 kusov kapesníkov (alebo vreckoviek) v jednej krabičke. Tieto kapesníky sú navrhnuté s dôrazom na pohodlie, hygienu a kvalitu. Tu je podrobnejší popis produktu:

Kvalitný materiál: Kapesníky Harmony sú vyrobené z mäkkého a príjemného materiálu, ktorý je šetrný k pokožke. Sú navrhnuté tak, aby boli jemné a nedráždili nos.

Odolné a absorpčné: Kapesníky Harmony majú dobrú absorpčnú schopnosť, ktorá umožňuje účinne zachytiť a zadržať vlhkosť. Sú dostatočne odolné, aby vydržali bežné používanie a zachovali si svoju štruktúru.

Hygienické balenie: Kapesníky sú balené do praktickej krabičky, ktorá zaisťuje hygienické uloženie a ľahký prístup k jednotlivým kapesníčkam. Krabička je kompaktná a ľahko sa zmestí do kabelky, vrecka alebo tašky.

Univerzálne použitie: Kapesníky Harmony sú vhodné pre rôzne situácie a účely. Môžete ich použiť ako vreckovky na utieranie nosa, na rýchle očistenie rúk alebo akúkoľvek inú drobnú hygienickú potrebu.

Množstvo: V jednej krabičke Harmony Kapesníkov Krabička 2VR nájdete 100 kusov kapesníkov, čo zaisťuje dostatočnú zásobu pre dlhšiu dobu alebo zdieľanie s rodinou a priateľmi.

Používanie kapesníkov je praktický spôsob, ako udržať svoju hygienu a pohodlie v každodennom živote. Harmony Kapesníky Krabička 2VR ponúka kvalitné kapesníky v dostatočnom množstve a praktickom balení.

Po - PIA 08:00 - 18:00