Novinka
HAPPY MIMI DETSKÝ KRÉM HYDRATAČNÝ 100ML

HAPPY MIMI DETSKÝ KRÉM HYDRATAČNÝ 100ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,29
Bez DPH 1,91

HAPPY MIMI DETSKÝ KRÉM HYDRATAČNÝ 100ML

Happy Mimi hydratačný krém je jemný hydratačný produkt, ktorý je určený na starostlivosť o pleť. Jeho hlavné zložky a charakteristiky sú nasledovné:

Mandľový olej: Obsah mandľového oleja pomáha hydratovať a zjemňovať pokožku, čím ju chráni a dodáva jej potrebnú výživu.

Bambucké maslo: Bambucké maslo má vynikajúce hydratačné vlastnosti a pomáha pokožke udržiavať sa hladkou a jemnou.

Nechtík lekársky: Obsah nechtíka lekárskeho poskytuje regeneračné účinky a podporuje hojenie pokožky, čím ju chráni a zabraňuje jej podráždeniu.

Alfa bisabolol: Táto zložka má upokojujúce vlastnosti a pomáha zmierniť podráždenie a začervenanie pokožky, čím ju chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Bez farbív: Krém neobsahuje farbivá, čo znamená, že je šetrný k pokožke a menej pravdepodobné, že by vyvolal alergické reakcie.

Vhodný aj pre citlivú pleť dospelých: Krém je vhodný aj na jemnú starostlivosť o citlivú pleť dospelých, čo znamená, že je široko použiteľný pre rôzne typy pleti.

Dermatologicky testované: Produkt bol dermatologicky testovaný, čo zaručuje jeho bezpečnosť a účinnosť.

Happy Mimi hydratačný krém je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jemný a účinný hydratačný produkt pre svoju pleť. Jeho špeciálne zloženie poskytuje intenzívnu hydratáciu a starostlivosť o pokožku, čím ju chráni a udržuje ju zdravú a jemnú.

Po - PIA 08:00 - 18:00