FESTA HADICOVA SPOJKA 1`

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,99
Bez DPH 1,66

FESTA HADICOVA SPOJKA 1`

Spojka hadicová BIG 1"

Popis tovaru:

Typ: Spojka hadicová

Veľkosť: 1" (palcový prípojný rozmer)

Popis: Spojka hadicová BIG 1" je nástroj, ktorý sa používa na spojenie dvoch hadíc s prípojným rozmerom 1". Táto hadicová spojka umožňuje rýchle a bezpečné pripojenie hadíc, čím umožňuje efektívne prenášať tekutiny alebo zavlažovať.

Takéto hadicové spojky sú bežne používané v záhradách, priemyselných závodoch, poľnohospodárstve a iných aplikáciách, kde je potrebné prenášať vodu, oleje alebo iné tekutiny. Ich jednoduché použitie a spoľahlivosť ich robia obľúbenými medzi remeselníkmi a záhradkármi.

Táto hadicová spojka s veľkosťou 1" je štandardným prípojným rozmerom, ktorý je bežne dostupný a používaný v rôznych aplikáciách. Je dôležité skontrolovať, či veľkosť hadicového pripojenia vyhovuje vašim potrebám a požiadavkám pred zakúpením.

Upozornenie: Pri používaní hadicových spojok dbajte na bezpečnostné opatrenia a správne pripojenie hadíc, aby sa zabránilo úniku tekutiny.

Spojka hadicová BIG 1" je praktickým a spoľahlivým nástrojom pre spojenie hadíc a prenášanie tekutín. S jej pomocou môžete ľahko a efektívne riadiť prívod vody alebo iných tekutín v rôznych aplikáciách.

Po - PIA 08:00 - 18:00