Akcia
GLISS KUR VLASOVÁ REGENERAČNÁ KÚRA COLOR PERFECTOR 7 SEC EXPRESNÁ  200ML Teta leták

GLISS KUR VLASOVÁ REGENERAČNÁ KÚRA COLOR PERFECTOR 7 SEC EXPRESNÁ 200ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 8%
7,29 7,99
Bez DPH 6,08

GLISS KUR VLASOVÁ REGENERAČNÁ KÚRA COLOR PERFECTOR 7 SEC EXPRESNÁ  200ML

Gliss expresná regeneračná kúra 7sec Color Perfector je intenzívne vyživujúca kúra na vlasy, ktorá je určená najmä pre farbené a zosvetlené vlasy. Táto expresná starostlivosť poskytuje rovnakú intenzívnu výživu ako klasická maska, avšak s jednoduchšou a rýchlejšou aplikáciou. Stačí ju nechať pôsobiť na vlasoch len 7 sekúnd a už budú vaše vlasy vyživené a žiarivé.

Konzistencia kúry je tekutá, čo nezaťažuje vlasy, a počas aplikácie sa premieňa na jemný krém, ktorý účinne vyživuje vlasy bez toho, aby ich zaťažoval. Výrobok obsahuje kyselinu hyalurónovú a extrakt z brusníc, ktoré prispievajú k hydratácii a dodávajú vlasom až o 95% viac lesku.

Gliss 7sec Color Perfector je bez umelých farbív, čo je vhodné pre jemné a starostlivo ošetrené vlasy. Okrem toho fľaša, v ktorej je kúra balená, je vyrobená z 99% recyklovaného plastu, čím prispieva k ochrane životného prostredia.

Táto expresná regeneračná kúra je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú rýchlo a jednoducho vyživiť a oživiť svoje vlasy, a to bez zbytočného zaťaženia. Vďaka Gliss 7sec Color Perfector môžete mať krásne a žiarivé vlasy, ktoré sú zdravo vyživené a vynikajúco vyzerať.

Po - PIA 08:00 - 18:00