GARNIER OLIA COOL MOCHA 510 ICED MOCHA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,69
Bez DPH 4,74

GARNIER OLIA  COOL MOCHA 510 ICED MOCHA

L'Oréal Casting Creme Gloss v odtieni Ľadová Mocha (č. 5102). Táto farba má šetrné zloženie bez amoniaku, čo je priaznivé pre zdravie a krásu vlasov.

Farba L'Oréal Casting Creme Gloss ponúka výrazne žiarivé farby s bohatými odtieňmi, ktoré dodajú vašim vlasom krásnu prirodzenú farbu s intenzívnymi odleskami. Je navrhnutá tak, aby optimálne kryla šedivé vlasy, čím zaručuje rovnomerný výsledok.

Farba vydrží až 28 umytí, čo znamená, že vám poskytne dlhotrvajúci výsledok. Jej krémové zloženie umožňuje jednoduchú a príjemnú aplikáciu bez stekania farby. Taktiež je obohatená o príjemnú parfumáciu, čo pridáva k dokonalému zážitku z farbenia.

V balení nájdete všetky potrebné komponenty pre farbenie: tubu farbiaceho krémového činidla (48 ml), tubu oxidačného činidla (72 ml), aplikátor, flakón vyživujúcej ochrannej starostlivosti (40 ml), pár profesionálnych rukavíc a návod na použitie. Tento balík vám poskytuje všetko, čo potrebujete pre jednoduché a presné farbenie vlasov.

Šetrný farbiaci krém obsahuje patentovaný komplex zložiek, ktoré posilňujú vlasové vlákno a zanechávajú vlasy výrazne lesklé a hebké. Vyživujúca a ochranná starostlivosť je obohatená o výťažky z aloe vera a zeleného čaju, čo predlžuje lesk a žiarivosť farby až do ďalšieho farbenia.

Farba na vlasy L'Oréal Casting Creme Gloss v odtieni Ľadová Mocha je vhodná pre všetkých, ktorí chcú dosiahnuť žiarivý a intenzívny vzhľad vlasov. Je jednoduchá na použitie a poskytuje dlhotrvajúci výsledok so starostlivosťou o vaše vlasy.

Po - PIA 08:00 - 18:00