Akcia
GARNIER COLOR SENSATION PERLOVÁ BLOND 10.21 Teta leták

GARNIER COLOR SENSATION PERLOVÁ BLOND 10.21

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 13%
3,29 3,79
Bez DPH 2,74

GARNIER COLOR SENSATION PERLOVÁ BLOND 10.21

Ošetrujúca permanentná farba na vlasy je výnimočným produktom, ktorý prinesie vášmu účesu nový život. Jeho špeciálne zloženie obsahuje intenzívne pigmenty, ktoré dokážu odrážať svetlo a vytvoriť jasné odlesky, čím vlasy získavajú pôsobivý a precízny vzhľad. Táto farba je navyše dlhotrvajúca, takže si dlho užijete jej výnimočný efekt.

S týmto produktom nemusíte mať žiadne obavy o šediny, pretože dokáže 100% kryť aj tie najodolnejšie šediny, čím zabezpečuje jednotný a krásny vzhľad vlasov.

Zloženie farby je obohatené o perleť, ktorá dodáva vlasom žiarivý lesk a nádherné odlesky pri dopade svetelných lúčov. Okrem toho farba obsahuje hydratačné kvetinové oleje, ktoré pomáhajú udržiavať vlasy hydratované a zdravé.

Nemenej dôležitá je aj jemná kvetinová vôňa tejto farby, ktorá robí samotné farbenie vlasov príjemným zážitkom pre vaše zmysly.

S touto ošetrujúcou permanentnou farbou na vlasy dosiahnete nielen krásny a výrazný vzhľad vlasov, ale aj ich starostlivú hydratáciu a sviežu vôňu, čo z neho robí vynikajúci výrobok pre vašu krásu a sebavedomie.

Po - PIA 08:00 - 18:00