GARNIER COLOR NATURALS ĽADOVÁ HNEDÁ 4.12

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,79
Bez DPH 3,16

GARNIER COLOR NATURALS  ĽADOVÁ HNEDÁ 4.12

Permanentná vyživujúca farba na vlasy so starostlivosťou je revolučným produktom pre farbenie vlasov. Táto farba obsahuje výťažky z troch olejov - olivového, avokádového a karité oleja, ktoré poskytujú vlasom hlbokú starostlivosť a výživu.

Jedným z hlavných benefitov tejto farby je jej schopnosť poskytnúť 100% krytie šedín aj odolných šedín. Umožňuje dosiahnuť bohatú a žiarivú farbu, ktorá vydrží až 8 týždňov.

Vďaka prítomnosti olejov v zložení farby sa vlasy po farbení cítia vyživené a lesklé. Oleje z olivy, avokáda a karité pôsobia ako intenzívna starostlivosť pre vlasy, hydratujú ich a dodávajú im zdravý vzhľad. Vaše vlasy budú mať krásnu a žiarivú farbu, ale zároveň sa budú cítiť hladké a hebké na dotyk.

Táto permanentná farba na vlasy so starostlivosťou je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dlhotrvajúce krytie šedivých vlasov a zároveň chcú mať zdravé a lesklé vlasy. S jej pomocou môžete zmeniť svoj vzhľad a vytvoriť si nový štýl s výraznou farbou, ktorá vydrží dlhšie a vyživuje vaše vlasy.

Po - PIA 08:00 - 18:00