FRANCE LAIT 400G 1

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,49
Bez DPH 6,24

FRANCE LAIT 400G 1

FRANCÚZSKO LAIT 1 je dojčenská mliečna výživa určená pre dojčatá od narodenia do ukončeného 6. mesiaca. Táto výživa je navrhnutá tak, aby mohla byť použitá ako doplnok alebo náhrada materskej mlieka, ak matka nemôže dojčiť alebo nie je k dispozícii materské mlieko. Je to niekoľko dôležitých informácií o FRANCE LAIT 1:

  • Špecifické potreby dojčiat: Táto dojčenská mliečna výživa je vyvinutá s ohľadom na špecifické potreby dojčiat v tomto starom rozpätí.
  • Obsah živín: FRANCE LAIT 1 obsahuje 13 vitamínov a 12 minerálov, ktoré sú dôležité pre správny rast a vývoj dojčiat.
  • Bielkoviny: Pomer bielkovín kazeín/srvátka je rovnaký ako pri materskom mlieku (40/60), čo zabezpečuje správne zásobovanie bielkovín.
  • Dôležité živiny: Táto dojčenská mliečna kyselina obsahuje jód, esenciálne mastné kyseliny, bielkovinová výživa, tekutá, fosfor, vitamín D, železo, taurín, cholín, inozitol a L-karnitín, ktoré sú potrebné pre normálny rast, vývoj a kognitívny vývin detí.
  • Podpora kognitívneho vývinu: Železo výživy prispieva k normálnemu kognitívnemu vývinu detí, čo zahŕňa schopnosť učiť sa a rozvíjať svoje kognitívne schopnosti.

Je dôležité dodať, že materské mlieko je všeobecne považované za najlepší pokrm pre novorodené deti a dojčatá. Dojčenské mliečne výživy, ako je FRANCE LAIT 1, sú určené pre prípady, kedy materské mlieko nie je dostupné alebo aktuálne. Je však dôležité konzultovať s lekárom alebo odborníkom na výživu, ak uvažujete o používaní dojčenskej výživy pre svoje dieťa, aby ste získali konkrétne odporúčania a pokyny.

Po - PIA 08:00 - 18:00