Novinka
FORESTINA HNOJIVO TEKUTÉ NA LEVANDUĽU 500ML

FORESTINA HNOJIVO TEKUTÉ NA LEVANDUĽU 500ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,29
Bez DPH 5,24

FORESTINA HNOJIVO TEKUTÉ NA LEVANDUĽU 500ML

Kvapalné hnojivo Forestina Profík určené na levandule a rozmaríny je čisto prírodné hnojivo, založené na rastlinných aminokyselinách, vinázach a jemne mletom prírodnom fosfáte. Obsahuje organické látky, základné živiny a stopové prvky, ako aj ďalšie biologicky aktívne látky, napríklad esenciálne aminokyseliny, ktoré sú prirodzenou súčasťou použitých surovín.

Vlastnosti hnojiva:

Organické zložky: Obsahuje organické látky, čo z neho robí priateľský produkt pre životné prostredie a rastliny.

Živiny: Poskytuje základné živiny potrebné pre zdravý rast levandule a rozmarínu.

Stopové prvky: Zabezpečuje dodávku stopových prvkov, ktoré sú nevyhnutné pre optimálny rast a vývoj rastlín.

Aktivácia pôdnej mikroflóry: Pomáha aktivovať mikroorganizmy v pôde, čo zlepšuje pôdnu štruktúru a živiny sú ľahšie dostupné pre rastliny.

Zlepšenie biologickej aktivity pôdy: Prispieva k zvýšeniu biologickej aktivity pôdy, čo môže mať pozitívny vplyv na celkový zdravotný stav rastlín.

Toto hnojivo je špeciálne navrhnuté pre levanduľu a rozmarín, aby im poskytlo potrebnú výživu a podporilo ich zdravý rast a vývoj. Použitie čisto prírodných zložiek znižuje riziko negatívneho vplyvu na životné prostredie a tiež môže prispieť k lepšej kvalite a aromatickým vlastnostiam týchto bylín. Pred použitím odporúčam si prečítať návod na obale a dodržiavať odporúčané dávkovanie.

Po - PIA 08:00 - 18:00