FINO GRILOVACIE TÁCKY 4KS 35X23

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,69
Bez DPH 1,41

FINO GRILOVACIE TÁCKY 4KS 35X23

Fino Grilovacie tácky 4 ks s rozmermi 35 cm x 23 cm sú praktickým nástrojom, ktorý uľahčuje grilovanie a zlepšuje chuť a kvalitu grilovaného jedla. Tieto tácky majú ryhovaný a perforovaný základ, ktorý pomáha zachovať chuť mäsa a umožňuje vytekanie tuku.

Vďaka ryhovanému a perforovanému základu tácky umožňujú, aby tuk vytekal z mäsa, čo prispieva k zdravšiemu spôsobu prípravy pokrmov a zabraňuje prehoreniu alebo zachyteniu jedla na grilovacej ploche. To tiež znamená, že grilovacia plocha zostáva čistejšia a jej čistenie je jednoduchšie.

Grilovacie tácky tiež umožňujú dymu prechádzať cez ne, čo prispieva k výraznej chuti a aróme jedla. Tieto tácky zabezpečujú, že grilované jedlo bude mať vynikajúcu chuť a zachová si autentickú grilovaciu atmosféru.

Rozmery táckov sú 35 cm x 23 cm, čo je dostatočne veľký formát pre grilovanie rôznych druhov mäsa, zeleniny a iných surovín.

Celkovo povedané, Fino Grilovacie tácky 4 ks sú praktickým doplnkom pre grilovanie, ktorý zlepšuje chuť a kvalitu jedla. S ich ryhovaným a perforovaným základom umožňujú zachovať chuť mäsa a zabraňujú prehoreniu jedla. Zároveň uľahčujú čistenie grilovej plochy a prispievajú k autentickému grilovaciemu zážitku.

Po - PIA 08:00 - 18:00