FESTA ŠPACHTĽA S BITOM 200MM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,19
Bez DPH 5,16

FESTA ŠPACHTĽA S BITOM 200MM

Špachtľa FESTA s bitom je výrobok vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Tento nerezový materiál je známy svojou odolnosťou voči korózii a tým je špachtľa vhodná aj pre použitie v mokrom prostredí alebo pri aplikácii chemických materiálov.

Rukoväť špachtľe je ergonomicky tvarovaná a pokrytá gumovým povrchom, čo zaručuje pohodlné držanie a lepšiu kontrolu pri práci. Tento dizajn rukoväte môže uľahčiť prácu a znižuje únavu pri dlhodobom používaní.

Špachtľa s bitom sa často používa v stavebníctve, najmä v sadrokartonárskej oblasti, kde je dôležité dosiahnuť dokonalé zakrytie spojov medzi sadrokartónovými doskami. V hornej časti rukoväte je umiestnený bit s krížovým dražením typu PH 2. Tento bit je praktický v prípade, keď potrebujete dotiahnuť alebo pripevniť vyčnievajúce skrutky na povrchu, čo uľahčuje a zrýchľuje prácu.

Táto špachtľa s bitom je preto užitočným nástrojom pre profesionálnych sadrokartonárov, remeselníkov a majstrov, ktorí pracujú s nerezovými materiálmi alebo potrebujú dokonalé zakrytie spojov pri práci so sadrokartónovými doskami.

Po - PIA 08:00 - 18:00