Novinka
FESTA ROZTREKOVAČ NASTAVITELNÝ AQUATIC

FESTA ROZTREKOVAČ NASTAVITELNÝ AQUATIC

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,19
Bez DPH 1,83

FESTA ROZTREKOVAČ NASTAVITELNÝ AQUATIC

Rozstrekovač nastaviteľný AQUATIC FESTA je zariadenie určené na zavlažovanie záhradných alebo poľnohospodárskych plôch. Jeho hlavné vlastnosti a funkcie zahŕňajú:

  • Nastaviteľnosť: Rozstrekovač je vybavený možnosťou nastavenia rozptýlenia a intenzity zavlažovania podľa potrieb a požiadaviek používateľa. To umožňuje presné a efektívne zavlažovanie rôznych oblastí.
  • Variabilita nastavenia: Ponúka možnosť meniť typ a veľkosť rozstrekovaného prúdu vody, čo umožňuje prispôsobiť zavlažovanie rôznym typom rastlín a povrchov.
  • Univerzálnosť použitia: Je vhodný pre použitie v záhradách, na trávnikoch, záhradných lôžkach alebo pri zavlažovaní poľnohospodárskych plôch.
  • Jednoduchá inštalácia: Rozstrekovač je ľahko inštalovateľný a použiteľný, čo umožňuje jednoduchú manipuláciu a ovládanie.
  • Kvalitná výroba: Je vyrobený z odolných materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku aj pri častom používaní.
  • Efektívne zavlažovanie: Poskytuje efektívne zavlažovanie rastlín a pôdy, čím pomáha udržiavať ich zdravie a vitalitu.

Rozstrekovač nastaviteľný AQUATIC FESTA je užitočným nástrojom pre každého záhradníka alebo pestovateľa, ktorý potrebuje spoľahlivý spôsob zavlažovania svojich plôch. Jeho nastaviteľnosť a variabilita umožňujú presné a efektívne zavlažovanie podľa individuálnych potrieb a požiadaviek.

Po - PIA 08:00 - 18:00