FESTA NÔŽ ALU 18MM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,79
Bez DPH 3,16

FESTA NÔŽ ALU 18MM

Nôž odlamovací FESTA s rozmermi 18 mm je nástroj určený na rezanie a odlamovanie rôznych materiálov. Hlavnou charakteristikou tohto noža je jeho odlamovací mechanizmus, ktorý umožňuje postupne lamať čepele noža a tým získavať nový ostrý rez.

Hlavná čepeľ noža je zvyčajne vyrobená z hliníka (ALU), čo robí nôž ľahkým, ale zároveň pevným a odolným voči korózii. Čepel je typicky ohraničená na dĺžke 18 mm, čo zabezpečuje dostatočnú dlhú hranu pre rezanie rôznych materiálov.

Tento typ noža sa často používa v remeselných prácach, pri stavebných prácach, pri práci s papierom, lepidlom, textíliami, kobercami a mnohými ďalšími materiálmi, ktoré je potrebné presne rezanť. Po použití noža a zmenšení čepele na požadovanú dĺžku je možné ju jednoducho odlomiť a získavať tak stále novú ostrú hranu na rezanie.

Nôž odlamovací 18 mm ALU FESTA je užitočným nástrojom pre profesionálnych remeselníkov, majstrov a hobby používateľov, ktorí vykonávajú presné rezanie a potrebujú rýchlo a jednoducho meniť čepele noža pri práci s rôznymi materiálmi.

Po - PIA 08:00 - 18:00