Akcia
Novinka
FA SPRCHOVÝ GÉL MEN SPORT ENERGY BOOST 250ML Teta leták

FA SPRCHOVÝ GÉL MEN SPORT ENERGY BOOST 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,99
Bez DPH 1,66

FA SPRCHOVÝ GÉL MEN SPORT ENERGY BOOST 250ML

Fa Men Sport Double Power Power Boost sprchový gél je špeciálne navrhnutý pre aktívnych mužov, ktorí vyžadujú intenzívnu starostlivosť o telo a vlasy po športe. Tento sprchový gél kombinuje účinné zložky, ktoré regenerujú a vyživujú pokožku, zatiaľ čo poskytujú osviežujúci pocit.

S jeho upokojujúcim účinkom a regeneračnými vlastnosťami je Fa Men Sport Double Power Power Boost ideálnym spoločníkom po intenzívnom cvičení. Jeho relaxačný účinok na svaly pomáha uvoľniť napätie a zmierniť svalovú únavu.

Tento sprchový gél je dermatologicky testovaný, čo znamená, že je šetrný k pokožke a vhodný aj pre citlivú pokožku. Jeho osviežujúca vôňa dodáva pocit sviežosti po športovaní a pomáha vám cítiť sa čiste a revitalizovane.

Fa Men Sport Double Power Power Boost sprchový gél je jednoducho použiteľný - jednoducho ho aplikujte na mokrú pokožku, vytvorte bohatú penu a potom opláchnite. Nezabudnite zabrániť kontaktu s očami a v prípade zasiahnutia ich dôkladne opláchnite vodou.

Užite si sviežosť a revitalizáciu s Fa Men Sport Double Power Power Boost sprchovým gélom, váš sprievodca po aktívnom tréningu.

Po - PIA 08:00 - 18:00