BANQUET DŽBÁN SKLO STRIPE 1,5L 1KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,79
Bez DPH 2,33

BANQUET DŽBÁN  SKLO STRIPE 1,5L 1KS

Radi vám predstavíme BANQUET Sklenený džbán STRIPE, ktorý je perfektným spoločníkom pre podávanie osviežujúcich studených nápojov. S objemom 1, 5 litra je tento džbán ideálny pre vaše letné párty, rodinné stretnutia alebo akúkoľvek príležitosť, kedy chcete ponúknuť nápoje v štýlovom a funkčnom obale.

Hlavné vlastnosti tohto sklenenému džbánu STRIPE sú:

  • Univerzálnosť a objem: s objemom 1, 5 litra môžete do tohto džbánu naliať rôzne druhy studených nápojov, ako sú ovocné džúsy, voda s citrónom, ľadový čaj a mnoho ďalších. Jeho univerzálnosť umožňuje uspokojiť rôzne chuťové preferencie vašich hostí.
  • Kvalitné materiály: Telo džbánu je vyrobené zo skla, ktoré umožňuje jasné zobrazenie nápojov a pridáva eleganciu celkovému vzhľadu. Veko džbánu je z plastu, čo zabezpečuje ľahkosť manipulácie a bezpečné uzavretie.
  • Praktická rukoväť pre nalievanie: Džbán je opatrení ergonomickou rukoväťou, ktorá zabezpečuje pohodlné a bezproblémové nalievanie nápojov do pohárov. Táto rukoväť je navrhnutá tak, aby uľahčila obsluhu a minimalizovala riziko polievania.

Sklenený džbán STRIPE od BANQUET je skvelým doplnkom pre každú príležitosť, kedy chcete ponúknuť osviežujúce nápoje vo výnimočnom štýle. Jeho kvalita, praktickosť a elegantný vzhľad ho robia neodmysliteľnou súčasťou vášho servírovania nápojov. Užite si pohodlné a štýlové podávanie s týmto Skleneným džbánom STRIPE od BANQUET.

Po - PIA 08:00 - 18:00