TESCOMA DRVIČ NA ZEMIAKY A CESTO HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
23,79
Bez DPH 19,83

TESCOMA DRVIČ NA ZEMIAKY A CESTO HANDY

Drvič na zemiaky a cesto HANDY je praktickým kuchynským nástrojom, ktorý vám umožní pripraviť zemiakovú kašu a cestoviny do jednoducho a efektívne. Tento drvič má niekoľko významných vlastností:

  • Vynikajúci na zemiakovú kašu: Drvič je vhodný pre prípravu hladkej a krémovej zemiakovej kaše. vám rýchlo pomôže a jednoducho roztiahne zemiaky na ľubovoľné.
  • Vhodné na podávané cestoviny: Okrem zemiakovej kaše môžete tento drvič použiť aj na prípravu polievkových cestovín, ako sú napríklad halušky. S rôznymi diskami a nastaveniami môžete dosiahnuť rôzne textúry.
  • Vyrobený z odolného plastu: Drvič je vyrobený z odolného plastu čo znamená, že je odolný a jednoducho čistiteľný. Môžete ho bezpečne umývať v umývačke riadu.
  • Disky z nehrdzavejúcej ocele: Disky drviča sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo zabezpečuje ich odolnosť voči korózii a hrdzi a trvá dlhú životnosť.

Tento drvič na zemiaky a cesto HANDY je užitočným nástrojom pre kuchyňu, ktorý vám umožňuje pripraviť tradičné jedlá, ako sú zemiaková kaša a cestoviny, s minimálnym úsilím. Je vhodný pre tých, ktorí radi nájdu domáce jedlá a potrebujú spoľahlivý nástroj na drvenie zemiakov a cesta.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00