TESCOMA DÓZA FRESHBOX 3KS ŠTVOREC 1,2-2,0-3,0L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

TESCOMA DÓZA FRESHBOX 3KS ŠTVOREC 1,2-2,0-3,0L

Sada dóz s názvom "Tescoma Freshbox štvorcová 3 ks" je praktickým riešením pre skladovanie a prenášanie potravín. Tu sú hlavné vlastnosti tejto sady:

  • Veľkosť : Sada obsahuje 3 štvorcové dózy s objemom 1,2 l, 2,0 la 3,0 l. Tieto rôzne veľkosti vám uskladniť množstvo potravín podľa vašich potrieb.
  • Vzduchotesný a vodotesný uzáver : Každá dóza je vybavený vzduchotesným a vodotesným uzáverom, ktorý zabezpečuje, že potraviny v ktorých sú dlhšie čerstvé a svieže. Taktiež udržiava ich arómu a vytekaniu tekutín pri prenášaní.
  • Materiál a tesnenie : Dózy sú vyrobené z odolného plastu a majú kvalitné silikónové tesnenie, čo zabezpečuje ich trvanlivosť a tesnenie.
  • Teplotná odolnosť : Dózy sú odolné voči teplotám od -18 do +110°C, čo znamená, že ich môžete používať v chladničke, mrazničke aj mikrovlnnej rúre.
  • Umývačka riadu : Sady sú do umývačky riadu, čo vhodné čistenie ich čistenie a údržba.

Tieto dózy Freshbox sú praktickým a univerzálnym riešením na uskladnenie, prenášanie a uchovávanie potravín. S rôznymi veľkosťami sú vhodné pre rôzne potreby a môžu byť používané pri rôznych teplotných aplikáciách. Vďaka vzduchotesnému uzáveru zachovávajú a udržiavajú čerstvé potraviny a zabezpečujú ich bezpečné prenášanie. Taktiež sú vhodné do umývačiek na ľahké čistenie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00