TESCOMA DOSKA SERVÍROVACIA GRANDCHEF 35X25CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,99
Bez DPH 6,66

TESCOMA DOSKA SERVÍROVACIA GRANDCHEF 35X25CM

Servírovacia doska GrandCHEF 35 x 5 cm je luxusným a rozmerným doplnkom, ktorý je vynikajúci na servírovanie rôznych pokrmov a dezertov. Táto doska má niekoľko významných vlastností:

  • Materiál: Doska je vyrobená z prvotriednej bridlice, čo je kvalitný a trvanlivý materiál vhodný pre servis jedál. Bridlica má prirodzený a luxusný vzhľad, ktorý pridáva eleganciu a štýl k vašim podávaným pokrmom.
  • Protišmykové nožičky: Doska je vybavená protišmykovými nožičkami, ktoré zabezpečujú, že sa pevne drží na povrchu stola a nešmýka sa. Je dôležité pre bezpečnosť pri podávaní a zaisťovaní, že jedlo zostane na mieste.
  • Univerzálnosť: Táto podávacia dávka má dostatočnú veľkosť (35 x 25 cm), čo ju robí vhodnú na podávanie rôznych druhov jedál, dezertov, syrov, a ďalších špecialít. Je to skvelý spôsob, ako si predstaviť vaše jedlá tak, aby vyzerali lákavo a chutne.
  • Elegancia: Vzhľadom na použitý materiál má doska GrandCHEF prirodzený a luxusný vzhľad, čo pridáva hodnotu vašim servírovaným pokrmom a vytvára vkusný vizuálny dojem.

Táto servírovacia doska je vynikajúcim nástrojom pre profesionálnych kuchárov aj nadšených domácich kuchárov, ktorí chcú predstaviť svoje jedlá s eleganciou a štýlom. Je vhodná pre rôzne príležitosti, od formálnych večerov po neformálne rodinné posedenia, a umožňuje vám jedlá s vkusom a eleganciou.

Po - PIA 08:00 - 18:00