TESCOMA DOSKA SERVÍROVACIA GRANDCHEF 30CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,99
Bez DPH 5,83

TESCOMA DOSKA SERVÍROVACIA GRANDCHEF 30CM

Servírovacia doska GrandCHEF s priemerom 30 cm je luxusným a kvalitným doplnkom, ktorý je vynikajúci pri podávaní rôznych pokrmov a dezertov. Tu sú niektoré jej významné vlastnosti:

  • Materiál: Doska je vyrobená z prvotriednej bridlice, čo je kvalitný a trvanlivý materiál vhodný pre servisovanie pokrmov. Bridlica má prirodzený a štýlový vzhľad, ktorý dodáva eleganciu každému stolu.
  • Protišmykové nožičky: Doska je vybavená protišmykovými nožičkami, ktoré zabezpečujú, že sa pevne drží na povrchu stola a nešmýka sa. Je dôležité pre bezpečné a presné podávanie jedál.
  • Univerzálnosť: Servírovacia dávka je vhodná na podávanie rôznych pokrmov, dezertov a iných jedál. Je to skvelé, ako si predstaviť vaše jedlá tak, aby vyzerali skvelé a chutné.
  • Elegancia: Vzhľadom na použitý materiál má dosku GrandCHEF prirodzený a luxusný vzhľad, ktorý pridáva hodnotu vašim servírovaným jedlám a vytvára vkusný vizuálny dojem.

Táto servírovacia doska je vynikajúcim nástrojom pre profesionálnych kuchárov aj domácich kuchárov, ktorí si chcú zachovať servírovanie jedál s eleganciou a štýlom. Je trvanlivá a vhodná pre rôzne príležitosti, či už je to formálna večera alebo neformálne obedy s rodinou a priateľmi.

Po - PIA 08:00 - 18:00