DOLCE & GABBANA EDT LIGHT BLUE EAU INTENSE 25ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
43,99
Bez DPH 36,66

DOLCE & GABBANA EDT LIGHT BLUE EAU INTENSE 25ML

Toaletná voda Light Blue je žiarivá, ohromujúca a neodolateľná vôňa, ktorá prináša radosť zo života. Pri prvom nanesení ucítite živý a svieži závan zeleného jablka Granny Smith, mladistvú a iskrivú vôňu sicílskeho citrónu a farebnosť modrých zvončekov. V srdci vône sa prelína priezračný bambus s jemným jazmínom a bielou ružou. Na konci poznáte špecifickú kombináciu pižma, ktoré prináša všade prítomnú sviežosť, cédrového dreva a zvodnej ambry.

Light Blue je osviežujúca vôňa, ideálna najmä na letné obdobie. Jej hlavné zložky sú sicílsky citrón, céder, zvonček a jablko, ktoré tvoria dynamickú a energickú hlavu vône. V srdci sa nachádza jazmín, bambus a biela ruža, čo pridáva do vône jemnosť a romantický dotyk. Základ tvoria céder, ambra a pižmo, ktoré dodávajú vôni hlbokosť a zmyselnosť.

Celkovo je Light Blue osviežujúcou vôňou, ktorá je skvelá vo výraznejších teplých mesiacoch. Jej kombinácia citrusových, kvetinových a drevitých tónov vytvára dokonalú harmóniu, ktorá vyvoláva pocit radosti a energetickej životnosti.

Po - PIA 08:00 - 18:00