DERMACOL LÍCENKA 03 5G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,69
Bez DPH 5,58

DERMACOL LÍCENKA  03  5G

Prírodná prúdová lícenka s hodvábnym finišom pleti je tu, aby vám poskytla prirodzený vzhľad a dlhotrvajúcu farbu. Tu je bližší popis tohto produktu:

Benefity:

  • Vytvára hodvábny finiš pleti.
  • Poskytuje prirodzený look, ktorý vydrží po celý deň.
  • Obsahuje 92 % prírodných ingrediencií.
  • Je vhodná pre vegánov.

Popis: Táto prírodná prúdová lícenka má reliéf ruže a ponúka sviežu a prirodzene vyzerajúcu farbu, ktorá si udrží svoju krásu po celý deň. Jemné častice v lícenke majú hodvábne jemnú textúru, ktorá sa krásne prilne k pleti a poskytuje dlhodobý pocit komfortu. Lícenka jemne zvýrazňuje líca a vytvára prirodzený vzhľad, pretože jej textúra sa dokonale splynie s vašou pokožkou. Balenie lícenky je luxusné a kompaktné, a je k dispozícii v 4 farebných variantoch, takže si môžete vybrať tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

Použitie: Pre rozjasnenie lícnych kostí a líc nanášajte lícenku zľahka pomocou štetca na vrchol lícnych kostí smerom k spánkom. Ak chcete vykresliť kontúry, nanášajte lícenku priamo pod lícne kosti a postupujte pritom od hornej časti ucha. Týmto spôsobom dosiahnete žiadaný vzhľad a zdôrazníte svoje rysy.

Táto prírodná prúdová lícenka je ideálnym spoločníkom pre tých, ktorí hľadajú prirodzený a svieži vzhľad s dlhotrvajúcim efektom.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00