DENTAMAX MEDICAL ZUBNÁ KEFKA JEDNOZVÄZKOVÁ ULTRA MÄKKÁ 1KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,39
Bez DPH 1,99

DENTAMAX MEDICAL ZUBNÁ KEFKA JEDNOZVÄZKOVÁ  ULTRA MÄKKÁ 1KS

Jednozväzková zubná kefka DentaMax je špeciálne navrhnutá na poskytnutie dôkladného čistenia zubov a ďasien, najmä pozdĺž línie ďasien a miest, ktoré sú ťažšie dostupné v zadnej časti ústnej dutiny. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí sa starajú o detailné čistenie jednotlivých zubov a priestoru medzi fixnými rovnátkami.

Táto zubná kefka je vybavená extra mäkkými vláknami, ktoré majú dĺžku 6 mm a priemer 0,10 mm. Tieto jemné vlákna sú šetrné k ďasnám a zabezpečujú jemné, ale dôkladné čistenie. S ich pomocou môžete dosiahnuť účinné odstránenie zubného povlaku a zvyškov potravy, čím sa minimalizuje riziko zubného kaziva a problémov s ďasnami.

Táto zubná kefka je vhodná na každodenné používanie a môže sa stať neoddeliteľnou súčasťou vášho osobného hygienického rituálu. Je navrhnutá tak, aby vám poskytla maximálnu pohodlie a efektivitu pri čistení zubov. S jej pomocou môžete dosiahnuť čisté a zdravé zuby a ďasná.

Ak hľadáte zubnú kefku, ktorá vám umožní dôkladne čistiť aj tie najťažšie dostupné miesta v ústnej dutine a pritom je šetrná k ďasnám, jednozväzková zubná kefka DentaMax je pre vás ideálnou voľbou. Investujte do svojho zdravia ústnej dutiny a dajte si záležať na dôkladnom čistení zubov s touto špeciálne navrhnutou zubnou kefkou.

Po - PIA 08:00 - 18:00