TESCOMA DELÍCIA VYKRAJOVAČKA LINECKÝ KVIETOK 4CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,65
Bez DPH 1,38

TESCOMA DELÍCIA VYKRAJOVAČKA LINECKÝ KVIETOK 4CM

kvietok DELÍCIA s priemerom 4,0 cm je šikovným nástrojom pre jednoduché vykrajovanie hornej a spodnej časti lineckého pečiva. Tento malý kvietok vytvára pekný tvar a pridáva dekoratívny prvok vašim lineckým dobrotám. Tu sú niektoré hlavné vlastnosti tohto produktu:

  • Vykrajovanie: Navrhnutý tak, aby umožnil jednoduché a presné vykrajovanie hornej a spodnej časti lineckého pečiva. Tvar kvietka dekoratívny prvok na vaše pridávané pečivo.
  • Priemer: 4,0 cm - Malý priemer robí tento nástroj vhodný pre tvorbu malých a jednotných kvietkov na vašich lineckých koláčikoch.
  • Materiál: Môže byť vyrobený z odolného materiálu, ktorý je vhodný pre opakované používanie. Je dôležité, aby bol odolný voči teplu a bezpečný pri kontakte s potravinami.
  • Údržba: Po použití mala byť forma umytá a dostatočne osušená. Výrobca môže odporučiť, aby sa tento vykrajovací nástroj neumýval v umývačke riadu, aby zabezpečil jeho dlhú životnosť.
  • Praktické použitie: Ideálny pre výrobu ozdobných lineckých pečív na rôzne príležitosti.

Pokyny výrobcu týkajúce sa údržby a údržby, aby ste zabezpečili dlhú životnosť a bezpečné používanie lineckého kvietka DELÍCIA.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00