TESCOMA CUKORNIČKA DÁVKOVACIA 150ML CLUB

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

TESCOMA CUKORNIČKA DÁVKOVACIA 150ML CLUB

Cukornička dávkovacia 150 ml CLUB je praktickým a štýlovým doplnkom pre domácnosti i gastronomické zariadenia. Tu sú niektoré z jej hlavných vlastností:

  • Materiály: Cukornička je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a skla. Tieto materiály zabezpečujú jej odolnosť a estetiku. Nehrdzavejúca oceľ je známa svojou odolnosťou voči korózii a poskytuje produktu moderný vzhľad. Sklenený kontajner vám umožňuje vidieť, koľko cukru je ešte k dispozícii.
  • Povrchová úprava: Kovové časti cukorničky sú vybavené povrchovou úpravou, ktorá zabezpečuje vysoký lesk. Táto úprava nie len zlepšuje vzhľad cukorničky, ale aj pomáha ochrániť ju pred poškodením a znečistením.
  • Dávkovací uzáver: Cukornička je vybavená dávkovacím uzáverom, čo znamená, že môžete presne dávkovať cukor bez toho, aby ste ho museli vylievať alebo rúbať. Táto funkcia je veľmi užitočná v gastronomickom prostredí, kde je presné dávkovanie dôležité.
  • Univerzálnosť: Táto cukornička je vhodná pre rôzne účely. Môžete ju použiť v domácnosti na jednoduchý prístup k cukru pri čaji alebo káve, alebo ju umiestniť do gastronomického prostredia, napríklad do reštaurácií, kaviarní alebo barov.

Cukornička CLUB nie len plní svoju praktickú úlohu, ale aj pridáva šmrnc a organizovanosť do prostredia, v ktorom je umiestnená. Je to skvelý doplnok pre tých, ktorí hľadajú elegantné riešenie pre skladovanie a dávkovanie cukru.

Po - PIA 08:00 - 18:00