CORNY BIG ČOKOLÁDA 50G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,89
Bez DPH 0,74

CORNY BIG ČOKOLÁDA  50G

CORNY BIG je populárnou tyčinkou s arašidmi a jemnou mliečnou čokoládou, ktorá poskytuje výborný chuťový zážitok. Táto tyčinka je ideálnym riešením, keď máte medzi hlavnými jedlami hlad a chcete si dopriať maximálnu chuť a energiu. Obsahuje nasledujúce význačné vlastnosti:

  • Arašidy: Tyčinka CORNY BIG obsahuje arašidy, ktoré pridávajú bohatú textúru a príjemnú chuť. Arašidy sú zároveň zdrojom a zdravé tuky.
  • Mliečna čokoláda: Tyčinka je obalená v jemnej mliečnej čokoláde, čo dodáva produktu sladkú chuť a kvalitný chuťový zážitok.
  • Celozrnné cereálne vločky: CORNY BIG obsahuje celozrnné cereálne vločky, ktoré pridávajú textúru a sýtia.
  • Zdravý príkrm: Táto tyčinka je vyrábaná bez pridaných farieb a konzervačných látok, obsahuje výživné cerelie, čo ju robí vhodnou pre tých, ktorí sa starajú o svoju stravu.
  • Certifikát Rainforest Alliance: Mliečna čokoláda v CORNY BIG má certifikát Rainforest Alliance, ktorý garantuje udržateľné hospodárenie s prírodnými zdrojmi, čo prispieva k ochrane životného prostredia.

CORNY BIG je výbornou chuťou pre tých, ktorí hľadajú rýchly chutný snack, ktorý im prinesie energiu medzi jedlami.

Ingrediencie a pridané zložky

Mliečna čokoláda 20 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, maslový tuk, emulgátor: lecitíny), cereálne chrumky (pšeničná múka, cukor, ryžová múka, kukuričná múka, extrakt z jačmenného sladu, jedlá soľ, sirup z karamelizovaného cukru), glukózový sirup, glukózovo-fruktózový sirup, celozrnné cereálne vločky 10 % (ovos, pšenica, jačmeň), pražené arašidy, cukor, kokosový tuk, kukuričné lupienky (kukurica, jedlá soľ, extrakt z jačmenného sladu), med, jedlá soľ, prírodné arómy, sirup z karamelizovaného cukru, emulgátor: lecitíny.

 

Alergény

Obilniny obsahujúce lepok, mlieko a mliečne výrobky, arašidy. Môže obsahovať orechy.

Po - PIA 08:00 - 18:00