TESOMA CESTOVNÁ MISKA PAPU PAPI S LYŽIČKOU RUŽOVÁ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,80
Bez DPH 6,50

TESOMA CESTOVNÁ MISKA PAPU PAPI S LYŽIČKOU RUŽOVÁ

Cestovná miska PAPU PAPI, ružová, s priloženou lžičkou je výborným riešením pre podávanie detských pokrmov pri cestovaní. Táto miska je vybavená lžičkou, ktorá je hygienicky uložená vo viečku, čo poskytujete cestovanie s malými deťmi.

Hlavné výhody tejto cestovnej misy zahŕňajú:

  • Unikátna technológia nanoCARE™: Miska je vyrobená pomocou tejto špeciálnej technológie z vysoko kvalitného plastového materiálu, ktorý sa bežne používa v oblasti zdravotníctva. Táto technológia zabezpečuje, že miska je antibakteriálna, čo je kľúčové pre hygienické podávanie dětských pokrmov.
  • Odolnosť voči škvrnám a pachom: Miska sa nezafarbuje a neabsorbuje nepríjemné pachy, čo znamená, že zostane dlho esteticky príjemná a čistá.
  • Ekologická: Po použití je možné misku jednoducho umyť bez použitia saponátu, čo zabezpečuje jej údržbu, a nie je nutné ju umývať v umývačke riadu.
  • Sterilizácia: Túto misku so lžičkou je možné sterilizovať, čo poskytne k ďalšiemu zaisteniu hygienického prostredia pre vaše dieťa.

Celkovo je miska PAPU PAPI skvelým riešením pre rodičov, ktorí chcú s deťmi praktické deti a chcú dosiahnuť hygienické a podávanie detských pokrmov. Je tiež šetrná k životnému prostrediu a ľahko udržiavateľná.

Po - PIA 08:00 - 18:00