CERESIT CS25 SILIKÓN SANITARY TOFFI 280ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,49
Bez DPH 8,74

Ceresit CS25 Sanitárny silikón pre použitie v interiéri aj exteriéri, odtieň - toffi
Tesniaci tmel na vyplnenie dilatačných škár medzi obkladmi a dlažbami v interiéri aj exteriéri.
Sanitárny silikón Ceresit CS 25 je určený na vyplnenie dilatačných a spojovacích škár medzi keramickými obkladmi a dlažbami v rohoch alebo v styku stien, podláh alebo na osadzovanie zriaďovacích predmetov v sanitárnej oblasti. Je určený na vyplňovanie škár tam, kde bežné škárovacie hmoty vykazujú trhliny a praskliny.
Vďaka trvalej elasticite a odolnosti proti vode je vhodný do oblastí trvale zaťažených vlhkosťou, ako napr.: kuchyne, sprchy, kúpeľne, toalety, balkóny, terasy a pod. Sanitárny silikón Ceresit CS 25 s receptúrou Microprotect obsahuje v porovnaní so štandardným silikónom trojnásobne väčšie množstvo účinných látok chrániacich proti plesniam a spoločne so skutočnosťou, že sa na povrchu cementových škár vďaka efektu aquastatic nemôžu udržať kvapky vody, tak zabezpečuje dlhodobú ochranu škár pred vznikom plesní a usadzovaniu nečistôt. Škáry tak zostávajú čisté a zdravotne neškodné.
Materiál má vynikajúcu prídržnosť k suchým i nenasiakavým podkladom ako sklo, keramika, porcelán, pórovina, email a pod.
Vlastnosti:

Po - PIA 08:00 - 18:00