CALVIN KLEIN ETERNITY EDT 100ML MEN

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
42,99
Bez DPH 35,83

Toaletná voda Calvin Klein Eternity je veľmi mužná, energická a osviežujúca fougere vôňa s atmosférou lesa. Stala sa už legendou, avšak naplno žijúcou, pretože vystihla ducha dnešného muža: silného a sebaistého, ktorý ale neskrýva svoje city, je oporou rodiny, skvelým partnerom i úspešným vo svojej kariére. Vôňa CK Eternity vás bude verne sprevádzať na pracovné rokovania, vo voľnom čase i romantickými chvíľami vo dvojici.

Pánská klasika s dlhou výdržou

Toaletná voda Calvin Klein Eternity vznikla v roku 1989 a parfumér Carlos Benaim ju založil na levanduli. Spolu s ňou je hneď v úvode zrejmá mandarínka a svieža zelená nôta. Srdce toaletky Eternity vytvára šalvia, jazmín, pelargónia a bazalka. V závere vás uchvátia tóny ambry, vetivera, santalového a ružového dreva, ktoré sa na vašej pokožke alebo na oblečení udržia najdlhšie.

Príbeh vône Calvin Klein Eternity

"Želal som si vytvoriť vôňu pre muža, ktorý vedie moderný život, ale uznáva tradičné hodnoty. Vôňa Eternity for Men osloví súčasného rozhodného muža s prirodzeným zmyslom pre štýl," priblížil Calvin Klein vznik vône. V roku 1990 sa parfum Calvin Klein Eternity stal najlepšou pánskou vôňou a v roku 2003 bol zaradený do siene slávy FIFI. Aj v SR má mnoho priaznivcov, napríklad Michala, ktorý uvádza: "Dvadsať rokov rovnaká vôňa, asi som dinosaurus, ale jednoducho mi vonia!" Pridáva sa aj Zdenko: "U mňa vyhrala medzi šiestimi ďalšími a doteraz nesklamala. Je zaujímavá aj pre okolie."

Po - PIA 08:00 - 18:00