BREF WC POWER AKTIV COLOR THE POLAR DANCERS 4KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

BREF WC POWER AKTIV  COLOR THE POLAR DANCERS  4KS

Bref Color Aktiv WC blok The Polar Dancers 4x50g

Bref Color Aktiv WC blok The Polar Dancers je špeciálna vôňa, ktorá prinesie zimné kúzlo do vašej toalety. Tento voňavý WC blok od značky Bref nie je len o čistote, ale aj o vytvorenie príjemnej atmosféry v toaletnom prostredí, ktorá vás prenesie do zasneženej krajiny, kde tancujú polárni tanečníci.

Hlavné vlastnosti:

  • Hygienická čistota: Bref Color Aktiv WC blok The Polar Dancers zabezpečuje, že vaša toaleta bude vždy čistá a bez udržiavania. Jeho účinné detergentné látky odstraňujú nečistoty a usadeniny.
  • Zimné kúzlo: S touto vôňou si do vašej toalety privoláte atmosféru zasneženej zimy a radosti z tanca. The Polar Dancers prinesie zimu a vytvorí príjemnú atmosféru vo vašej toalete.
  • Technológia Odor stop: WC blok je vybavený funkciou Odor stop, ktorá zaisťuje, že váš toaletný priestor bude sviežo aj medzi spláchnutiami. Nepriaznivé zápachy budú minulosťou.
  • Viditeľné čistenie: Okrem vône a čistoty Bref Color Aktiv WC blok The Polar Dancers tiež zabezpečuje čistenie. Vaša toaleta bude vyzerať čisto a leskle, čím zlepší celkový dojem z vášho toaletného prostredia.

Pre zimné kúzlo vo vašej toalete, ktorá vonia dobre, čistite a leskne, vyskúšajte Bref Color Aktiv WC blok The Polar Dancers. Táto voňavka je ideálnym doplnkom pre zimné obdobie a prinesie do vášho toaletného prostredia príjemný zimný nádych. Objednajte si ho ešte dnes a urobte si z vašej toalety miesto plné čistoty a pohody, kde môžete tancovať s polárnymi tanečníkmi.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00