BORI LAZURA 3V1 3 TEAK 2,5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
34,99
Bez DPH 29,16

BORI LAZURA 3V1  3 TEAK 2,5L

"BORI lazúra 3in1" -Strednovrstvá lazúra je produkt určený na konečnú ochranu a dekoráciu drevených povrchov v exteriéri, ako sú okná, dvere, okná, ploty, obklady, zruby, záhradné domčeky, záhradný nábytok a podobne. Tento produkt kombinuje viacero vlastností, ktoré prispievajú k ochrane a zlepšeniu vzhľadu drevených povrchov.

Vlastnosti a charakteristiky "BORI lazúra 3v1":

  • Hodvábne lesklý náterový film: Produkt poskytuje povrch dreva lesklý a hladký vzhľad, ktorý prispieva k estetike a dekorácii.
  • Preventívna ochrana obsahuje náter proti plesniam: Táto lazúra zložky, ktoré pomáhajú chrániť nátery pred plesňami a podobnými problémami.
  • Obsahuje vosk, ktorý zvyšuje vodoodpudivosť náteru: Vosková zložka pomáha zvýšiť odolnosť povrchu voči vlhkosti a vode.
  • Ochrana dreva proti vonkajším vplyvom: Produkt poskytuje ochranu dreva pred vplyvom vetra vplyvmi prostredia, ako sú slnečné žiarenie, dažde, ďalšie a vonkajšie faktory.
  • Elasticita – ochranný film nepraská ani sa nelúpe: Náter vytvára elastický film, ktorý je odolný voči praskaniu a odlupovaniu.
  • Jednoducho sa nanáša: Produkt je navrhnutý tak, aby sa jednoducho a pohodlne nanášal na drevené povrchy.

Spotreba:

  • 1 l náteru pokryje 16 – 20 m2 povrchu v jednom nátere.

Príprava povrchu:

Nové: Povrch dreva by nemal mať dostatok dreva ako 15 % pri ihličnatých stromoch a 12 % pri listnatých stromoch. Suchý povrch sa musí vybrúsiť a odstrániť vosk, živica alebo mastnota vhodného riedidla.

Renovácia starého náteru: Staré, nepoškodené nátery by mali byť čisté a vybrúsené. Ak sú nátery poškodené, musia sa odstrániť pred nanášaním nového produktu.

Celkovo ide o produkt, ktorý kombinuje estetiku, ochranu a jednoduchosť pri dekorácii a ochrane drevených povrchov v exteriéri.

Pred začatím používania tohto výrobku si prosím prečítajte príložné technické informácie. Výrobok nebude byť vystavený  mrazom, preto ho skladujte v rozpätí teplôt medzi +5 °C a +35 °C a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu. Je dôležité dbať na to, aby výrobok nebol vylievaný do odpadových systémov.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00