BALÓNIKY MONSTER 6KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,39
Bez DPH 1,99

BALÓNIKY  MONSTER 6KS

Latexové balóniky MY PARTY Monsters - Oslávte s nami so zábavnými príšerkami!

Pripravte si nezabudnuteľnú oslavu či párty s našou súpravou latexových balónikov MY PARTY Monsters. Táto súprava je skvelým spôsobom, ako pridat farbu a zábavu do vašich udalostí. Obsahuje 6 kvalitných a bezpečných latexových balónikov v rôznych pestrofarebných odstínoch, spolu so 6 sadami obrázkov, ktoré umožňujú vytvoriť veselé príšerky.

Hlavné rysy súpravy:

• 6 ks latexových balónikov: Tieto balóniky sú vyrobené z kvalitného latexu, ktorý je zdravotne nezávadný a bezpečný pre použitie. Sú ideálne na nafúknutie a vytvorenie farebného a radostného atmosféru na vašej oslave.

• 6 sad obrázkov príšeriek: Spolu s balónikmi sú súčasťou súpravy aj obrázky príšeriek, ktoré môžete umiestniť na nafúknuté balóniky a vytvoriť tak vlastnú zábavnú tvorbu. Vaše deti aj dospelí si budú môcť vychutnať tvorenie vlastných príšerných postav.

• Samolepiace štítky pre vystrihovačky: Súprava zahŕňa aj samolepiace štítky, ktoré umožňujú jednoduché upevnenie vystrihovačiek s obrázkami na nafúknuté balóniky. To pridáva ďalší stupeň kreativity a zábavy pri tvorbe príšerok.

• Pumpička pre nafukovanie: Súčasťou sortimentu je aj pumpička, ktorú odporúčame pre pohodlné nafukovanie balónikov. Týmto spôsobom budete mať balóniky rýchlo pripravené na oslavu.

S našou súpravou latexových balónikov MY PARTY Monsters si môžete vytvoriť vlastné veselé príšerky a pridajte zábavu do každej udalosti. Objednajte si túto súpravu ešte dnes a pripravte si strhujúcu a veselú atmosféru na vašej oslave.

Po - PIA 08:00 - 18:00