ASTRID MASKA HYALURON 2X8ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,79
Bez DPH 1,49

ASTRID MASKA  HYALURON 2X8ML

ASTRID Hyaluron Omladzujúca a spevňujúca pleťová maska 2 × 8 ml je navrhnutá tak, aby vaša pleť bola žiarivejšia a zdravšia. Táto pleťová maska je vhodná pre všetky typy pleti a poskytuje výhody umývacej masky. Okrem toho má aj protivráskové a liftingové účinky. Balenie obsahuje 2 tuby s objemom 8 ml, čo celkovo znamená 16 ml produktu.

Táto pleťová maska ponúka niekoľko zásadných vlastností. Vďaka nej sa vaša pleť stane ešte krajšou, rozžiari sa a získa zdravý vzhľad. Bez ohľadu na typ vašej pleti je táto maska vhodná práve pre vás. Stane sa súčasťou vašej bežnej starostlivosti o pleť a pomôže vám dosiahnuť požadované výsledky.

Maska nielenže zlepšuje vzhľad pleti, ale tiež bojuje proti vzniku vrások, čím pomáha udržiavať pleť mladistvú. S objemom 16 ml dostanete dostatočné množstvo produktu na dlhodobé používanie a opätovné použitie podľa vašich potrieb.

Pleťová maska ASTRID Hyaluron Omladzujúca a spevňujúca pleťová maska 2 × 8 ml je ideálnym doplnkom vašej rutiny starostlivosti o pleť. Vďaka svojim účinkom a objemu vám pomôže dosiahnuť zdravú a žiarivú pleť, zároveň bojuje proti vráskam a poskytuje spevňujúci efekt.

Po - PIA 08:00 - 18:00