ASTRID BIORETINOL NOČNÝ KRÉM PROTI VRÁSKAM 50ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,69
Bez DPH 6,41

ASTRID  BIORETINOL NOČNÝ KRÉM PROTI VRÁSKAM 50ML

Astrid Bioretinol je pokročilý nočný krém proti vráskam, ktorý účinne hydratuje, vypína a posilňuje zrelú pleť. Jeho zloženie obsahuje unikátne "koktejl" ingrediencie proti starnutiu vrátane bakuchiolu, komplexu vitamínov a hyalurónovej kyseliny.

Bakuchiol je prírodná alternatíva k retinolu a pomáha napríklad proti starnutiu pleti. Má schopnosť redukovať linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu a hladkú pokožku, čo vytvára jemný jemný vzhľad. Bakuchiol poskytuje silný účinok proti vráskam a revitalizuje pleť, pričom minimalizuje rizikovú stimuláciu, ako je začervenanie, šupinatenie alebo dermatitída.

Okrem bakuchiolu obsahuje tento krém proti vráskam aj vitamíny B5, B3, C a E, ktoré prispievajú k posilneniu pleti, zmierneniu nežiaducej pigmentácie, vyrovnaniu tónu pleti a podpore jej prirodzeného jasu. Kyselina hyalurónová zabezpečuje hladšiu, jasnejšiu pleť s menej významnými vráskami.

Astrid Bioretinol nočný krém je dermatologicky testovaný a odporúčaný pre ženy vo veku 45-55+ rokov. Jeho objem je 50 ml.

Celkovo tento nočný krém Astrid Bioretinol ponúka hydratáciu, vypnutie a spevnenie zrelej pleti, redukciu zrelej pleti a línie, zlepšenie elasticity a hladkosti pleti, zlepšenie pleti a zmiernenie pigmentácie, vyrovnanie tónu pleti a podporu jej prirodzeného jasu. Tento krém prispieva k hladšej, jasnejšej a omladenej pleti.

Po - PIA 08:00 - 18:00