ASTRID KRÉM BIORETINOL DAY CREAM 50ML DENNÝ+NOČNÝ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,99
Bez DPH 9,16

ASTRID KRÉM BIORETINOL DAY CREAM 50ML DENNÝ+NOČNÝ

Astrid BioRetinol je pokročilý denný krém proti vráskam, ktorý poskytuje účinnú hydratáciu a príjemné zvýšenie pevnosti a elasticitu zrelej pleti. Jeho unikátne zloženie obsahuje "koktejl" ingrediencií, ktoré bojujú proti starnutiu vrátane bakuchiolu, komplexu vitamínov a kyseliny hyalurónovej.

Bakuchiol, prírodná alternatíva k retinolu, účinne znižuje viditeľné linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu pleti a dodáva jej hladkosť, čo vedie k zamatovo jemnému vzhľadu. Tento krém poskytuje silný účinok proti vráskam a revitalizuje pleť, pričom minimalizuje riziko podráždenia (začervenanie, šupinatenie, dermatitída).

V kombinácii s vitamínmi a kyselinou hyalurónovou tento krém zanecháva pleť hladšiu, jasnejšiu a s menej viditeľnými vráskami. Obsahuje obohatený komplex vitamínov B5, B3, C & E, ktorý posilňuje pleť, zmiernuje nežiadúcu pigmentáciu, vyrovnáva tón pleti a podporuje jej prirodzený jas. Krém je tiež obohatený o SPF 10, ktorý chráni pleť pred škodlivými účinkami UV žiarenia a predčasným starnutím.

Astrid BioRetinol je dermatologicky testovaný a odporúča sa pre ženy vo veku 45-55+ rokov. Balenie obsahuje 50 ml krému, ktorý vám pomôže dosiahnuť hladšiu, jemnejšiu a omladenú pleť.

Astrid BioRetinol je pokročilý nočný krém proti vráskam, ktorý účinne hydratuje, príjemne vypína a spevňuje zrelu pleť. Jeho unikátne zloženie obsahuje "koktejl" ingrediencií, ktoré bojujú proti starnutiu vrátane bakuchiolu, komplexu vitamínov a kyseliny hyalurónovej.

Bakuchiol, prírodná alternatíva k retinolu, pomáha bojovať proti starnutiu pleti tým, že redukuje viditeľné linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu pleti a dodáva jej hladkosť, čím dosiahne zamatovo jemný vzhľad. Poskytuje silný účinok proti vráskam a revitalizuje pleť, pričom minimalizuje riziko podráždenia (začervenanie, šupinatenie, dermatitída).

V kombinácii s vitamínmi a kyselinou hyalurónovou tento krém proti vráskam zanecháva pleť hladšiu, jasnejšiu a s menej viditeľnými vráskami. Je obohatený o komplex vitamínov B5, B3, C & E, ktorý pomáha posilniť pleť, zmierniť nežiadúcu pigmentáciu, vyrovnať jej tón a podporiť jej prirodzený jas. Krém je obohatený aj o vitamín E, ktorý je známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami.

Astrid BioRetinol je dermatologicky testovaný a odporúča sa pre ženy vo veku 45-55+ rokov. Balenie obsahuje 50 ml krému, ktorý vám pomôže dosiahnuť hladšiu, jemnejšiu a omladenú pleť počas spánku.

Po - PIA 08:00 - 18:00