ANTONIO BANDERAS EDT MEN BLUE SEDUCTION 100ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
26,99
Bez DPH 22,49

ANTONIO BANDERAS EDT MEN BLUE SEDUCTION 100ML

Antonio Banderas Blue Seduction je vôňa plná zmyselnosti a výnimočnosti, ktorá dokáže očariť len málokoho. Je to moderná a svieža kompozícia, ktorá prekvapuje originálnymi ingredienciami. V jej hlave sa stretávajú ovocné tóny a ambra, vytvárajú harmonickú kombináciu s exotickým korením a eleganciou vzácnych driev. Antonio Banderas Blue Seduction poskytuje nezabudnuteľný zážitok plný zmyselnosti, sviežosti a harmónie.

Vrchné nóty tejto vône zahŕňajú bergamot, čiernu ríbezľu, mätu a melón, čo pridáva sviežosť a živosť. V srdci vône nájdete zelené jablko, kardamóm, muškátový oriešok, morskú vodu a kapučíno, ktoré pridávajú vôni hĺbku a zaujímavosť. Na záver vás očarí zmyselná kombinácia ambry a drevitých tónov, ktoré dodávajú vôni teplý a príjemný charakter.

Antonio Banderas Blue Seduction je vôňa, ktorá vás vtiahne do svojho sveta zmyselnosti a elegancie. Jej unikátna kompozícia prináša do života pocit osvieženia a šarmu. S touto vôňou zažijete neobyčajný zážitok, ktorý spája sviežosť ovocia, bohatosť korenia a teplé tóny dreva a jantáru.

Po - PIA 08:00 - 18:00