AMBI PUR SPRAY FRESHELLE VANILLA COOKIE 300ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,19
Bez DPH 2,66

AMBI PUR SPRAY FRESHELLE VANILLA COOKIE 300ML

Osviežovač vzduchu Ambi Pur s technológiou Odourclear, ktorý je navrhnutý na odstraňovanie zápachov a zanechávanie ľahkej a svieže vône. Jeho lahodná vôňa je inšpirovaná čerstvo upečenými vanilkovými sušienkami a naplní váš domov teplou a slávnostnou arómou.

Tento osviežovač vzduchu Ambi Pur je k dispozícii vo forme aerosólu. Jeho aerosólový sprej je nehorľavý a obsahuje 100 % prírodnú hnaciu látku. Toto ho robí bezpečným a vhodným do akejkoľvek miestnosti v domácnosti.

Okrem osviežovača vzduchu je možné vyskúšať aj ďalšie výrobky z radu Ambi Pur s technológiou Odourclear, ako sú osviežovače tkanín alebo osviežovače vzduchu do auta. Tieto produkty vám pomôžu dosiahnuť príjemnú vôňu a eliminovať zápachy v rôznych oblastiach vášho života.

Ak hľadáte nepretržité odstraňovanie zápachu až na 90 dní, môžete vyskúšať aj elektrické osviežovače vzduchu Ambi Pur 3volution. Tieto elektrické osviežovače vzduchu poskytujú dlhotrvajúcu vôňu a prispôsobujú sa potrebám vášho domova.

Osviežovač vzduchu Ambi Pur s technológiou Odourclear je ideálnou voľbou pre odstraňovanie zápachu a vytvorenie svieže a príjemnej vône vo vašom domove. Jeho bezpečné zloženie a rôznorodosť výrobkov vám umožňujú prispôsobiť si osviežovanie prostredia podľa vašich potrieb.

Po - PIA 08:00 - 18:00