AMBI PUR NÁHRADNÁ NÁPLŇ DO ELEKTRICKÉHO OSVIEŽOVAČA VZDUCHU 3VOL 20ML SPICED APPLE

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,89
Bez DPH 2,41

AMBI PUR NÁHRADNÁ NÁPLŇ DO ELEKTRICKÉHO OSVIEŽOVAČA VZDUCHU 3VOL 20ML SPICED APPLE

Trvalá odstránenosť zápachu : Tento osviežovač dokáže neustále odstraňovať zápach v miestnosti a strieda 3 vzájomne sa dopĺňajú vône, aby poskytovali sviežosť, ktorú si ľudia v miestnosti všimli.

Dlhodobá trvanlivosť : Jeden balíček obsahuje náhradnú náplň s vôňou Spiced Apple, ktorá trvá až 90 dní. Toto trvanie je založené na predpoklade používania 12 hodín denne a nastavenia na analýzu.

Vôňa Spiced Apple : Táto vôňa je kombináciou chutného jablka so tónmi škorice a klinčekov, čo vytvára príjemnú atmosféru a vôňu čerstvo upečeného jablkového koláča.

Automatické striedanie vôní : Osviežovač Ambi Pur 3Volution strieda 3 rôzne vône každých 45 minút, čo zabezpečuje nepretržitú a premenlivú vôňu v miestnosti.

Nastaviteľná intenzita vône : Môžete nastaviť intenzitu vône podľa svojich preferencií, čo vám umožní kontrolu nad atmosférou v miestnosti.

Tento produkt je určený na použitie s elektrickým difúzerom 3Volution Ambi Pur a umožňuje vám použiť si čerstvú a príjemnú vôňu po dlhú dobu. Je vhodné odstrániť nepríjemné zápachy a nežiaduceho prostredia vo vnútri alebo v kancelárii.

Po - PIA 08:00 - 18:00