Novinka
AIR WICK ELEKÝ OSVOEŽOVAČ STROJČEK SMOOTH SATIN 19ML

AIR WICK ELEKÝ OSVOEŽOVAČ STROJČEK SMOOTH SATIN 19ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

AIR WICK ELEKÝ OSVOEŽOVAČ STROJČEK SMOOTH SATIN 19ML

Air Wick elektrický osviežovač vzduchu v strojčeku a s náplňou Jemný satén a mesačná ľalia predstavuje novú generáciu elektrických osviežovačov s výrazne zníženou spotrebou elektrickej energie. Jeho hlavné vlastnosti a charakteristiky sú nasledovné:

  • Znížená spotreba elektrickej energie: Tento nový elektrický difuzér bol navrhnutý s dôrazom na úsporu energie, čo znamená, že menej spotrebúva elektricitu a je šetrnejší k životnému prostrediu.
  • Zložky na prírodnej báze: Nové zloženie vonného oleja obsahuje zložky na prírodnej báze, čo znamená, že sa snaží čo najviac využiť prírodné zdroje. Tieto zložky sú obohatené o prírodné esenciálne oleje, ktoré prispievajú k autentickému zážitku z vône.
  • Bohatá vôňa večerných kvetov a šťavnatého ovocia s jemnými tónmi pižma: Táto kombinácia vôní ponúka príjemný zážitok, pri ktorom sa ponoríte do bohatých vôní večerných kvetov a šťavnatého ovocia s jemnými tónmi pižma, čo vytvára hrejivú a príjemnú atmosféru vo vašej domácnosti.
  • Rovnomerné šírenie vône: Nová technológia umožňuje efektívne šírenie vône do každého kúta miestnosti, čím sa vytvára príjemné prostredie a zabezpečuje rovnomerné a dlhotrvajúce vnímanie vône.
  • Štýlový dizajn: Nový štýlový dizajn osviežovača dokonale ladí s interiérom vášho domu, čo prispieva k celkovému estetickému dojmu.

Air Wick elektrický osviežovač vzduchu s vôňou Jemný satén a mesačná ľalia je ideálnym spôsobom, ako vniesť do vášho domova príjemné vône inšpirované prírodou. Jeho efektívne šírenie vône a úsporná spotreba energie ho robia vynikajúcim doplnkom pre vytvorenie príjemnej atmosféry vo vašej domácnosti.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00