Novinka
AGRO TRÁVNIKOVÉ HNOJIVO MACH STOP 3KG

AGRO TRÁVNIKOVÉ HNOJIVO MACH STOP 3KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

AGRO TRÁVNIKOVÉ HNOJIVO MACH STOP 3KG

Trávnikové hnojivo MACH STOP 3kg od spoločnosti AGRO CS 240/p je určené na hnojenie všetkých typov trávnikov a poskytuje niekoľko výhod pre údržbu a zdravý rast trávy:

  • Podpora rastu: Obsahuje živiny, ktoré podporujú rast a vývoj trávy, čo prispieva k hustote a kvalite trávneho porastu.
  • Svieža zelená farba: Hnojivo pomáha udržiavať trávnik v krásnej a zdravej zelenej farbe, čo je esteticky príjemné a prispieva k celkovému vzhľadu krajiny.
  • Zarastanie suchých miest: Pomáha urýchliť zarastanie suchých miest v trávniku, čím zlepšuje jednotný vzhľad trávy a minimalizuje viditeľné chýbajúce oblasti.
  • Obmedzenie rastu machu: S obsahom zvýšeného dusíka pomáha potlačiť rast machu, čo je častý problém v trávnikoch, a zabezpečuje, aby trávnik bol čistý a zdravý.
  • Rýchle zapojenie holých miest: Po odstránení machu hnojivo rýchlo podporuje rast nových trávnych výhonkov, ktoré zapĺňajú holé miesta v trávniku.

Celkovo je Trávnikové hnojivo MACH STOP 3kg vhodnou voľbou pre tých, ktorí chcú udržiavať svoj trávnik zdravým, hustým a krásne zeleným, a zároveň sa chcú zbaviť problémov s machom a suchými miestami. Pred použitím by sa malo hnojivo aplikovať v súlade s pokynmi na obale a výrobcom odporúčanými postupmi aplikácie.

Po - PIA 08:00 - 18:00