Novinka
AGRO SLEPAČINCE 10KG

AGRO SLEPAČINCE 10KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

TENTO PRODUK NIEJE MOŽNÉ ZASLAŤ CEZ ZÁSIELKOVŇU( PACKETU).

AGRO SLEPAČINCE 10KG

Slepičince 10kg AGRO 72/p je granulované hnojivo, ktoré je navrhnuté na vylepšenie výživy pôdy a podporu zdravého rastu rastlín. Tu sú niektoré vlastnosti a výhody tohto produktu:

  • Obsah potrebných živín: Obsahuje potrebné živiny vrátane prirodzeného obsahu stopových prvkov, čo je dôležité pre celkový rast a vývoj rastlín.
  • Granulovaná forma: Hnojivo je vo forme sušených peletiek, čo umožňuje jednoduchšiu manipuláciu a aplikáciu na pôde.
  • Bez klíčivých semien burín: Jednou z výhod tohto hnojiva je, že neobsahuje klíčivé semená burín, čo znižuje riziko nežiaducich rastlín v pestovaných plodinách.
  • Pozvoľné uvoľňovanie živín: Slepičince pomaly a rovnomerne uvoľňujú živiny počas celého vegetačného obdobia. Tento proces podporuje optimálny rast rastlín a minimalizuje straty živín.
  • Zvýšená sorpčná kapacita pôdy: Hnojivo zvyšuje sorpčnú kapacitu pôdy, čo umožňuje lepšie absorbovanie a udržiavanie živín vo pôde, čím prispieva k celkovému zdraviu rastlín.
  • Biologická aktivita pôdy: Slepičince podporujú biologickú aktivitu pôdy, čo zlepšuje pôdnu štruktúru a vytvára zdravé prostredie pre rastliny.

Toto hnojivo sa používa na základné hnojenie pred výsadbou rôznych druhov plodín, ako aj na prihnojovanie počas vegetácie. Dávky sa odporúčajú v rozmedzí 1-2 kg na 10 m2 pred výsadbou a 0,8 - 1,5 kg na 10 m2 počas vegetácie (v júni).

Po - PIA 08:00 - 18:00