Novinka
AGRO KONSKÝ HNOJ 3KG

AGRO KONSKÝ HNOJ 3KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,49
Bez DPH 6,24

AGRO KONSKÝ HNOJ 3KG

Hnoj KONSKÝ 3kg CS 240/p je pravý konský hnoj, ktorý je granulovaný, čo znamená, že sa nachádza vo forme sušených peletiek, čo uľahčuje manipuláciu. Tento hnoj neobsahuje klíčivé semená burín a je vyrobený z konského hnoja, ktorý je spracovaný procesom sušenia a následnej peletizácie.

Tu sú niektoré dôležité informácie o tomto hnojive:

Účel: Je určený pre základné hnojenie pred výsadbou rastlín, ktoré vyžadujú organické hnojenie, ako sú zemiaky, repa, zeler, a ďalšie druhy plodovej zeleniny. Tiež je vhodný na vyhnojenie kvetinových záhonov a prípravu pôdy pred výsadbou stromov a kríkov.

Zloženie: Obsahuje organické látky, základné živiny ako dusík (N), fosfor (P), draslík (K), horčík (Mg), vápnik (Ca), ako aj stopové prvky ako železo (Fe), mangan (Mn), molybdén (Mo), zinok (Zn), meď (Cu) a ďalšie.

Dávkovanie: Množstvo hnojiva závisí od typu rastliny a použitia. 3 kg hnoja stačí na 2 - 10 m2 plochy v závislosti na potrebách konkrétnej rastliny.

Celkovo je Hnoj KONSKÝ 3kg CS 240/p užitočným organickým hnojivom, ktoré môže prispieť k zlepšeniu pôdy, zvýšeniu úrody a zdravia rastlín. Jeho granulovaná forma a jednoduché dávkovanie robia z neho praktickú voľbu pre základné hnojenie pred výsadbou rôznych druhov plodín.

Po - PIA 08:00 - 18:00