Novinka
ADAPTÉR 3/4" + 1" NA RÝCHLOSPOJKU AQUATIC  FESTA

ADAPTÉR 3/4" + 1" NA RÝCHLOSPOJKU AQUATIC FESTA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,49
Bez DPH 1,24

ADAPTÉR 3/4" + 1" NA RÝCHLOSPOJKU AQUATIC FESTA

Adaptér 3/4" na 1" na rýchlospojku AQUATIC FESTA je zariadenie, ktoré umožňuje pripojenie záhradných hadíc alebo zavlažovacích zariadení s rôznymi veľkosťami závitov k rýchlospojkám. Jeho hlavné vlastnosti a funkcie zahŕňajú:

Rozšírená kompatibilita: Adaptér umožňuje prepojenie zariadení s 3/4" alebo 1" závitmi na rýchlospojky, čo zvyšuje jeho univerzálnosť a použiteľnosť v rôznych situáciách.

Jednoduchá inštalácia: Inštalácia adaptéra je jednoduchá a rýchla, stačí ho jednoducho pripojiť medzi záhradnú hadicu a rýchlospojku, a tým vytvoriť spojenie s odlišnými veľkosťami závitov.

Robustná konštrukcia: Adaptér je vyrobený z kvalitných a odolných materiálov, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku aj pri častom používaní.

Univerzálnosť použitia: Je vhodný pre použitie v rôznych aplikáciách, ako sú napríklad zavlažovacie systémy, hadice, rozprašovače a ďalšie zavlažovacie zariadenia.

Flexibilita: Poskytuje flexibilitu pri použití rýchlospojky v rôznych situáciách a prostrediach, čím uľahčuje manipuláciu a ovládanie zavlažovacieho systému.

Adaptér 3/4" na 1" na rýchlospojku AQUATIC FESTA je užitočným doplnkom pre každého záhradníka alebo majiteľa zavlažovacích systémov, ktorý potrebuje spoľahlivé a efektívne pripojenie záhradných hadíc k svojim zavlažovacím zariadeniam. Jeho robustná konštrukcia a univerzálna kompatibilita robia z neho praktický a užitočný nástroj pre každodenné použitie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00