Novinka
ADAPTÉR 1/2` + 3/4` NA RYCHLOSPOJKU AQUATIC FESTA

ADAPTÉR 1/2` + 3/4` NA RYCHLOSPOJKU AQUATIC FESTA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,49
Bez DPH 1,24

ADAPTÉR 1/2` + 3/4` NA RYCHLOSPOJKU AQUATIC FESTA

Adaptér na rýchlospojku AQUATIC FESTA je zariadenie, ktoré umožňuje pripojenie rýchlospojky k záhradným hadiciam alebo iným zavlažovacím zariadeniam. Jeho hlavné vlastnosti a funkcie zahŕňajú:

Kompatibilita: Adaptér je navrhnutý tak, aby bol kompatibilný s rôznymi typmi rýchlospojiek a záhradných hadíc, čo umožňuje jeho univerzálne použitie.

Jednoduchá inštalácia: Jeho inštalácia je jednoduchá a rýchla, stačí ho jednoducho pripojiť k existujúcemu zavlažovaciemu systému pomocou rýchlospojky.

Spoľahlivosť: Adaptér je vyrobený z kvalitných a odolných materiálov, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku aj pri častom používaní.

Univerzálnosť použitia: Je vhodný pre použitie v rôznych záhradných aplikáciách, ako sú napríklad zavlažovacie systémy, hadice, rozprašovače a ďalšie zavlažovacie zariadenia.

Flexibilita: Poskytuje flexibilitu pri použití rýchlospojky v rôznych situáciách a prostrediach, čím uľahčuje manipuláciu a ovládanie zavlažovacieho systému.

Adaptér na rýchlospojku AQUATIC FESTA je užitočným doplnkom pre každého záhradníka alebo majiteľa zavlažovacích systémov, ktorý potrebuje spoľahlivé a efektívne pripojenie rýchlospojky k svojim záhradným hadiciam alebo iným zavlažovacím zariadeniam. Jeho jednoduchá inštalácia a univerzálna kompatibilita robia z neho praktický a užitočný nástroj pre každodenné použitie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00