TESOMA BLOK WOODY NA NOŽOV A NOŽNICE NA HYDINU 5

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,80
Bez DPH 16,50

TESOMA BLOK WOODY NA NOŽOV A NOŽNICE NA HYDINU 5

Tescoma Blok WOODY na 5 nožov a nožnice na hydinu je praktickým kuchynským doplnkom, ktorý kombinuje blok na nože a špeciálne nožnice na hydinu. Tu sú niektoré jeho hlavné vlastnosti:

  • Kvalitné drevo: Blok je vyrobený z kvalitného dreva gumovníka brazílskeho. Tento druh dreva je obľúbený pre svoju pevnosť a odolnosť voči vlhkosti, čo z neho robí ideálny materiál pre kuchynské bloky.
  • Nožnice na hydinu: Tento blok obsahuje špeciálne nožnice určené na rezanie hydiny, ako napríklad kurčaťa alebo husí. Tieto nožnice majú ostré a zúbkované čepele, ktoré uľahčujú rezanie a spracovanie hydiny.
  • Kapacita pre 5 nožov: Blok je navrhnutý tak, aby mohol držať až 5 nožov, čo je praktické pre organizáciu nožov v kuchyni a udržiavanie ich v dostatočnej blízkosti na rýchle použitie.
  • Esteticky príjemný dizajn: Blok WOODY má prírodný a esteticky príjemný dizajn, ktorý sa hodí do rôznych kuchynských štýlov.

Tento blok na nože a nožnice na hydinu je užitočným nástrojom pre každú domácnosť, ktorá často pracuje s hydinou a potrebuje dobre organizovanú kuchyňu. Vzhľadom na kvalitné drevo a praktický dizajn ide o dlhotrvajúci a funkčný doplnok pre vašu kuchyňu.

Po - PIA 08:00 - 18:00