TESCOMA BLOK WOODY NA 13 NOŽOV, NOŽNICE A OCIEĽKU

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
18,99
Bez DPH 15,83

TESCOMA BLOK WOODY NA 13 NOŽOV, NOŽNICE A OCIEĽKU

Tescoma Blok WOODY pre 13 nožov a nožnice/ocieľku:

Tento kuchynský blok Tescoma WOODY pre 13 nožov a nožnice/ocieľku je praktickým a štýlovým doplnkom pre vašu kuchyňu. Svojím dizajnom a funkčnosťou poskytuje ideálny spôsob uskladnenia vašich nožov a nožníc na hydinu alebo ocelené nože. Tu je podrobný popis tovaru:

  • Kvalitné drevo gumovníka brazílskeho: Blok je vyrobený z kvalitného dreva gumovníka brazílskeho, čo zabezpečuje jeho pevnosť, odolnosť a atraktívny prírodný vzhľad. Toto drevo je známe svojou odolnosťou voči vlhkosti a poškodeniam, čo robí z tohto bloku trvácny kus vybavenia pre vašu kuchyňu.
  • Uskladnenie pre 13 nožov: Blok disponuje dostatočným množstvom miest na uskladnenie a organizovanie až 13 rôznych nožov. To vám umožňuje mať svoje nože vždy pri ruke a dobre usporiadané.
  • Nožnice/ocieľka zahrnuté: Tento blok nezahŕňa len uskladnenie nožov, ale obsahuje aj nožnice na hydinu alebo ocieľku. Tým pádom máte v jednom bloku všetko, čo potrebujete pre správne starostlivosť o svoje nože.
  • Štýlový dizajn: Drevo gumovníka brazílskeho pridáva do vašej kuchyne prírodný a elegantný vzhľad. Tento blok nie je len praktický, ale aj štýlový doplnok do vašej kuchyne.
  • Ideálny pre ochranu nožov: Blok je skvelým spôsobom, ako ochrániť svoje nože pred poškodením a udržať ich ostré a v dobrom stave.

Tento Tescoma Blok WOODY je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú mať svoje nože dobre usporiadané a chránené v štýlovom drevenom bloku. S kapacitou pre 13 nožov a prídavnými nožnicami na hydinu alebo ocieľku je to praktický a funkčný doplnok pre každú kuchyňu.

Po - PIA 08:00 - 18:00